Motivasjonskveld – «Å være stor utenpå, og føle seg liten inni» : )

Hva skjer-blogg? – få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-bloggen)

 

Kirkens Bymisjon inviterer til sesongens siste motivasjonskveld i Aktivitetskafeen, Thornegata 26 (NB!) vis a vis Drammen tinghus. «Å være stor inne, og føle seg liten inni» v/Kim André Hennum. Kim André har vært overvektiG gjennom hele livet. Det har gitt han mange utfordringer gjennom både oppvekst og tiden etterpå.Mobbingen startet i barneskoleårene og har satt dype spor i voksenlivet. Denne kvelden deler Kim André sine erfaringer om livet som «annerledes» og hvordan mobbingen har preget livet både da og senere. Kim André sin historie er ikke unik, dette er mange som daglig utsettes for mobbing. Derfor er denne kvelden viktig for oss alle. Kim Andrè deler åpenhjertig sine egne erfaringer.Dere kan lese mer, klikk inn HER!  : )

 

Les intervjuet med Kim André i vår siste utgave av Brostein her: https://issuu.com/bymisjon/docs/brostein_til_web__1_

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *